13/8/01

JWP - Participació i segon dia (III)

De ple en el JWP, ens vam reunir una mica abans de les 8 del matí en el nostre hotel i vam anar cap el lloc de la mostra. Vam preparar les coses que ens van faltar del dia d'ahir i ens vam dedicar a atendre i a mostrar el nostre projecte a les persones interessades.

Una mica més tard, cap a les 9, l'organització del concurs va fer pública la llista que informava de les hores que teníem que parlar amb els membres del jurat. A les 11 es va fer una petita aturada per donar el tret de sortida de la Setmana de l'Aigua.

La nostra sorpresa va ser que, una mica abans de la seva finalització, una emissora de ràdio hispana a Suècia ens volia fer una entrevista.


Amb el sr. Molina i el sr. Mujeriego Un moment d'una de les
entrevistes que ens van fer

Tot seguit va venir el jurat. Realment era la primera vegada que les noies exposaven davant d'un jurat i estaven nervioses, bàsicament perquè no coneixien per on aniria l'exposició. Considero que, en veure-les, ho explicaven amb espontaneïtat i tranquil·litat. El tema va agradar força i va sorprendre, donat que no era un tema tret en les edicions anteriors. Sobretot va agradar la carpeta que es tenia per a cada delegació i pel jurat, amb un tríptic del treball, dos punts de llibre i una postal. Aquest primer jurat va felicitar les noies i van quedar molt satisfetes, aspecte que va donar molta confiança. Després de dinar es van fer dues exposicions més, també molt positives.


Nosaltres i el nostre estand

Per la tarda, tant els joves participants com els participants professionals de la setmana de l'aigua vam anar a l'ajuntament de la ciutat a una recepció oficial. La sorpresa és que, el sr. Rafael Mujeriego, president del jurat espanyol va presentar el guanyador de l'Stockhom Water Prize, el senyor Takashi Asano.

Durant el sopar posterior que es va fer, les noies van parlar amb ell i la seva dona, explicant el projecte i trobant-lo molt interessant, segons va comentar.


Amb el sr. Asano, la seva dona i el sr. Mujeriego
a l'Ajuntament d'Estocolm

Final de jornada i tornada a l'hotel. Molta satisfacció i ganes de continuar fent les coses bé.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada