9/12/02

Participació a Salamanca

Inauguració
Durant quatre dies, 5, 6, 7 i 8 de desembre hem estat a Salamanca, amb la presentació que ha felt l'Alba del treball sobre els jocs de l'aigua. Juantament amb ella han participat quatre treballs més catalans, un que parlava sobre la totora,  un altre sobre un producte fet amb substàncies naturals, un tercer sobre l'estudi dels escrements de coloms i els seu efectes en els monuments de Barcelona i un altre sobre la història de Llavaneres, i que provenien de la passada Exporecerca Jove.

Es va fer la inauguració el dia 5 amb la presentació de l'activitat i una conferència inaugural. Per la nit vam poder visitar una mica la ciutat de Salamanca, magnífica en su centre històric.

L'Alba i jo mateix al balcó de l'Ajuntament de Salamanca
Al dia següent, dia 6, començava la presentació dels treballs. La majoria eren universitaris, amb la qual cosa té un gran mèrit per als nostres treballs provinents de l'ESO i del Batxillerat. Abans, pel matí, vam visitar l'ajuntament on ens vam fer una foto de grup i vam sortir al balcó. Ens va rebre una representació del consistori i ens va agrair la participació en aquest esdeveniment.

El següent, dia 7, ens va tocar a tots aquests treballs de la gent més jove, però en el cas de l'Alba, no va tenir lloc fins la tarda d'aquest dia. Abans van participar dos treballs més, el de Llavaneres i el dels coloms. Per la tarda, va seguir el treball de la totora, del material i, finalment, el de l'Alba.

Un moment de la presentació de l'Alba
Va ser una presentació d'uns 15 minuts, molt clara i amena, que va sorprendre a les persones assistents pel tema tan origina, a més de ser valorat pels premis que havia conseguit.

Aquesta nit també vam fer una sortida de nit, després del sopar.

Finalment, el darrer dia, es va fer un esmorzar cloenda on es va donar els diferents certificats i diplomes, tant als participants com als tutors.

Realment, ha estat una molt bona experiència a tenir en compte per anys posteriors, ja que és una altra forma de presentar els treballs.


 Fins la propera i moltes felicitats, Alba!!Aquest és un retall de premsa de l'esdeveniment, de La Gaceta del dia 7 de desembre:

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada