29/5/03

Final estatal JPW

Avui hem tingut la final estatal del JWP. A diferència d'altres edicions, aquest any han participat un total de 4 projectes finalistes, 3 catalans i un d'Extremadura, el professor del qual ja va estar en l'edició de fa dos anys i amb qui he parlat i l'he saludat afectuosament, ja que trobar-lo ha estat una sorpresa positiva.

Un moment de les presentacions
L'estructura va ser la mateixa que en edicions anteriors, per tant, en aquest sentit no vam tenir problemes i dificultats. Però sempre estan els nervis d'un esdeveniment del qual tens uns records magnífics de fa dos anys. Això sí que fa respecte!!

Una vegada allà, acompanyats per la nostra Directora General, la sra. Purificació Sas, el jurat ens va rebre, a tots els grups, i es va fer el sorteig de presentacions. Nosaltres van sortir segons.

Com fa dos anys, la presentació va ser en anglès, encara que aquesta vegada no vam ser els únics, ja que el grup extremeny també ho va fer.

Imatge de grup
Els nivells dels treballs eren molt bons. Va ser una molt bona final.

Una vegada finalitzada, ens van dir que per la tarda tindríem la resolució d'aquesta final. Per tant, vam tenir molts de nervis ja que tots tenien nivells molts semblants.

Finalment, cap a les 17 h vam rebre per correu electrónic aquesta resolució, havent-hi guanyat el treball d'Extremadura. En el cas del nostre treball, va quedar en tercer lloc, amb un accèssit de 300 €.

Encara que no s'hagués guanyat el premi, la presentació de l'Alba i de la Júlia va ser a un gran nivell i les felicito per això. Haver arribat a la final ja va ser una gran fita. Felicitats a totes dues!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada