23/6/03

Participació a l'Expo Science International (ESI)

Ja ha finaltizat el curs per aquest any i les conclusions que en puc treure són força positives, no només pel premis obtinguts, sinó per l'increment en la participació dels alumnes en el crèdit variable de Medi Ambient. És per això que el camí que s'està seguint en el centre en relació amb la recerca és força positiu i, el més important, que l'alumnat estigui content i cregui en aquesta idea.

Ara, durant aquestes properes 3 setmanes ens toca preparar la presentació a l'Expo Science International (ESI) que tindrà lloc a Moscou dels dies 12 al 18 de juliol. La considero com la segona gran experiencia en recerca des de la nostra participació en la final internacional del Junior Water Prize.

El treball que presentarem, com es va comentar en l'entrada sobre la passada Exporecerca Jove, serà el titulat "Estudio y catalogación de los fenómenos fluviotorrenciales en el Maresme Sur (Barcelona)" i que, en aquest cas, serà presentat per l'Alba Domínguez, ja que la Júlia Mayans, per motius personals, no pot assistir-hi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada