21/7/06

ESE 2006 - Tarragona (V)

Avui dia 21 tornem a la normalitat dels dies anteriors, que no d'ahir. Després d'una jornada de relax, toca treballar. Per tant, comencem per les sortides. Avui tinc imatges de tres espais on els participants han visitat: visita del Museu del Port de Tarragona, la Universitat Rovira i Virgili (URL) i les instal·lacions de Repsol.

Pel que respecta a la primera, es va tractar de fer una visita per les instal·lacions d'aquest museu relativament nou a la ciutat (data de l'any 2000) i veure, no només la importància comercial del port de Tarragona, sinó també la seva història. La visita va acabar amb una petita volta per veure el conjunt del port des de la mar, amb un vaixell turístic. Pel que respecta a la URL, es va visitar els diferents laboratoris i algunes de les àrees més destacades de la universitat. Finalment, la darrera sortida ja és tot un clàssic en aquesta setmana de fira.

Visita al Museu del Port Grup "Museu del Port" Visita a la URL

Visita a la URL Grup "Repsol"

Recepció a l'Ajuntament
Paral·lelament a les sortides, els caps de cada delegació van tenir una recepció a l'Ajuntament on diverses personalitats van parlar i els hi van donar les gràcies per apropar-se a la ciutat de Tarragona.

Després de dinar va continuar la fira fins la hora de sopar on, posteriorment, estava anunciada una Nit de la cultura catalana. Els seus preparatius va implicar una feina important per a la organització. L'aparició de tots nosaltres a la plaça del CET va ser una sorpresa molt agradable per tots els participants, ja que es tractava, com no podria ser d'una altra manera, d'homenatjar els origens romans de la ciutat. Va continuar amb un sopar d'estil romà, amb productes típis de la zona tarragonina i, finalment, amb una festa musical a la pròpia plaça.

Preparant les vestimentes El Bruno, jo mateix
i l'Ana
Menjant
"a la romana"
Desfilada romana

Grup de voluntaris Voluntaris i participants La Cristina, l'Aida, jo mateix,
l'Eva i la Claudia

Una vegada finaltizada la festa, la nit va continuar amb les finals dels campionats esportius, futbol i basquetbol, a les pistes esportives.

Final de basquet Saludant als campions

Amb aquesta activitat va finalitzar la nit, tot esperant el darrer dia d'ExpoCiència.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada