13/3/13

Club de Ciència - IES Argentona

Ja queda menys per a l'Exporecerca Jove i, una vegada confirmats dos treballs més del Club que participaran en aquest esdevenment, finalment són un total de 4 projectes que hi aniran. Es poden veure al blocweb del Club de Ciència "EUREKA": http://cceurekaargentona.blogspot.com.es/


És per això que el dia d'avui ha estat d'aquells anomenats "intensos": primer amb la sessió corresponent del Club i, posteriorment, la reunió de mares i pares dels participants per organitzar el desplaçament i tot el que implica informacions bàsiques de la fira, amb la col·laboració de l'AMPA de l'institut.

Pel que respecta a la sessió, s'han seguit els preparatius per a la preparació dels projectes. Avui ha estat molt important la feina de col·laboració entre el membres del grup que ha implicat l'ajuda en el muntatge dels pòsters dels dos projectes afegits a darrera hora. Una vegada finalitzada la feina, s'han actualitzat blocs i el disseny de les taules de l'estand.

La Júlia  preparant el pòster del projecte de recerca La Irene, la Carla i el Víctor amb el seu treball

Posteriorment, cap a les 19 h, va tenir lloc la reunió amb les mares i els pares on es va fer tot un calendari d'organització pel transport i dels horaris de la fira. Va finalitzar a les 20:30 h.

El proper dimecres, la darrera sessió abans de l'Exporecerca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada