12/7/14

La feina continua amb nous projectes

Durant el mes de juliol es prepararan els projectes que van ser premiats a l'Exporecerca Jove i que assistiran a dos esdeveniments, a Eslovàquia (Projecte VST II) i a Argentina (Fitoxicitat per urea).

D'altra banda, començo dos de nous, un especialment amb molta il·lusió ja que torno a la Primària, on el darrer projecte va ser el curs 2004-05 quan estava a Alella. Són els següents (encara sense títol, amb la qual cosa poso la idea que es va definir en el seu moment):
  • 6è Primària: Anàlisi del creixement de llenties segons el fertilitzant utilitzat i el tipus de mostres (llenties a granel i empaquetades) i la quantitat de ferro que aquestes tenen utilitzant la tècnica de separació per imans. Autores: Júlia Hernández i Júlia Marin. Escola Vedruna, Sant Boi.
  • 1r ESO: Estudi de la qualitat de les tintes negres de diferents marques de retolador a partir de la seva anàlisi per cromatografia. Autora: Ariadna González. INS Argentona.
  •  4t ESO: Realització d'un mapa d'al·lergògens i estudi d'organismes potencialment patògens de zones humides en el municipi de Sant Boi. Autores: Raquel Hernández i Mar Montserrat. Escola Salesiana "Mare de Déu dels Dolors" (Sant Boi).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada