9/12/14

Participació al XXX Encuentro de Jóvenes Investigadores - Salamanca

Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc una nova edició, i ja en són 30, de l'Encuentro de Jóvenes Investigadores, que es va fer a Salamanca.

Com es va comentar en una anterior entrada, enguany han assistit amb quatre treballs de quatre centres del Servei Territorial del Maresme-Vallès Oriental.

L'experiència ha estat molt positiva, en un grup magnífic de nois i noies, éssent éls únics participants, d'un total de 40 projectes seleccionats, de l'àmbit de la secundària i del batxillerat, ja que està dirigit a estudiants de nivells superiors, universitaris.

Les nostres presentacions es van realitzar a llarg de les tres jornades, 5, 6 i 7, participatives. En primer lloc, divendres dia 5, la Sònia i la Mireia, amb el seu treball sobre visió i òptica. Posteriorment, el dia 6, la Mar i la Raquel, amb el seu treball sobre alergògens, i finalment, el diumenge, amb les dues darreres investigacions, de la Irene i el Víctor, amb el Projecte VST, i l'Arnau, sobre fitotoxicitat, tot recordant-nos de l'Aina, la seva companya, que no va poder venir amb nosaltres.

Aquestes presentacions es van combinar amb activitats més lúdiques, com visites a la ciutat, recepció a l'Ajuntament o una mica de diversió i distensió, amb l'anada a un karaoke.


El grup participant, amb la regidora de joventut, al centre.
D'esquerra a dreta:
la Sònia, la Mireia, la Irene, el Víctor; jo mateix, la Raquel, la Mar i l'Arnau.

Algunes imatges de les presentacions de cada un dels treballs:


Presentació del treball de la Sònia i la Mireia.


Presentació del treball de la Mar i la Raquel.


Presentació del treball de la Irene i el Víctor.


Presentació del treball de l'Arnau i l'Aina,
en aquest cas, per part de l'Arnau.


Finalment, dues notícies gràfiques sobre aquest esdeveniment, on la segona inclou breus entrevistes amb dos dels treballs presentats:

  • La Gaceta de Salamanca, 07/12/14, Recepció a l'Ajuntament de Salamanca:


  • La Gaceta de Salamanca, 08/12/14, Notícia sobre l'Encuentro i les dues breus entrevistes:Més notícies a:

Finalment, la imatge del grup amb els diplomes, ja a Barcelona:
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada