21/7/16

Treball seleccionat pel XXIX Certamen de Jóvenes Investigadores (Mollina, Málaga)

Avui han sortit els 40 treballs seleccionats per ser presentats al XXIX Certamen de Jóvenes Investigadores que tindrà lloc la darrera setmana de setembre a Mollina (Màlaga).

La gran notícia ha estat que el treball titulat Proyecto brain-car: estudio de los efectos de la somnolencia en la conducción de vehículos a motor y aplicación de un sistema para reducirlos, de la Irene González de l'Institut d'Argentona (Barcelona), ha estat seleccionat a la categoria de Tecnologies i Enginyeries. El vídeo del projecte es pot veure aqui:




D'altra banda, el treball Proyecto VST y sistema ROV: diseño y creación de dos herramientas para facilitar el día a día a personas con discapacidades sensoriales y/o físicas, on va participar la mateixa autora amb d'altres companys, està com a primer reserva.
 
Captura de pantalla dels dos treballs presentats al Certamen.

És la segona vegada en els 16 anys que porto assessorant i tutoritzant projectes i treballs de recerca que un treball portat per la meva persona ha estat seleccionat per a aquest esdeveniment. Això dona prova de la dificultat d'entrar en l'elenc dels finalistes.

Per a més informació, es pot consultar la pàgina web del Certamen de Jóvenes Investigadores.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada