6/4/02

III Exporecerca Jove (III)

Avui ha estat el tercer i darrer dia de la III Exporecerca Jove.

Es nota que no estem acostumats a estar en un esdeveniment que implica tantes hores de concentració. La gent es notava fatigada, però també amb l'atenció de saber que avui és el dia de l'entrega de premis. Per tant, les expectatives estaven ben altes.

El David Bernabeu explicant el seu treball
L'horari de començament va ser el mateix que ahir, a les 9:30 h. Es va seguir amb la presentació dels projectes en cada estand. A les 13:00 h ens van repartir els diplomes de participació i ens van donar el recull de tots els projectes presentats. El sortir en aquest recull ja va ser una motivació per ser la primera vegada que teníem un material com aquest.

A dos quarts de dues es va dinar i ja es va desmuntar tot, donat que a les 17:00 h començava l'acte de cloenda i entrega de premis. Les cares de tots i totes les participants de l'escola estaven en màxima concentració i expectativa.

La gran sorpresa va venir quan tres dels quatre treballs presentats van tenir premi, però el més gran va ser quan un d'ells va ser el guanyador absolut en la categoria B. Si... Cert!!!!

La Paola, la Neus i la Laura recollint el seu premi
El treball "L'aigua i els joves: coneixement i conscienciació", presentat per la Lucy Bonastre, l'Alba Domínguez, el Jordi Estivill i la Bruna Recoder, va obtenir el primer premi de la III Exporecerca Jove. Quina sorpresa i quina alegria!! El premi consisteix en la seva presentació en una nova fira per a nosaltres: l'Expo Science Europe que se celebrarà a Bratislava el proper mes de juliol.

A més, el treball titulat "Els boscos, un espai per a la vida", del Manel Conesa, la Natàlia Carcasó, la Fanny Rojas i el Benny Bouana, va obtenir el primer accèssit. Finalment, el treball "Les plantes medicinals a Alella: receptes per al record", de la Laura Ruiz, la Paola Valenzuela i la Neus Domínguez, va obtenir el sisè accèssit.

Moltes felicitats a tothom!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada