7/4/02

Reflexió després de l'Exporecerca Jove

L'endemà de la nostra primera participació en una fira d'aquestes característiques toca una reflexió.

Els dies previs admeto que van se durs pel desconeixement que teníem de com preparar un esdeveniment d'aquest tipus. Esl pics màxims d'adrenalina van ser durant aquest tres dies... Mentre que l'èxtasi va arribar just ahir amb l'entrega de premis i la nostra gran sopresa. Amb aquestes tres línies definiria l'evolució de tot plegat.

Això no vol dir que no hagi estat profitós. Realment va ser una experiència magnífica i considero que s'ha de valorar seriosament per edicions posteriors. I així ho proposaré al centre...

El grau d'exigència no para... Ara començar a treballar per Bratislava. Final de curs i Expo Science Europe, dos esdeveniments exigents però... compatibles? El temps ho dirà.

No volia finalitzar aquesta reflexió felicitant, en general, a tot l'alumnat que ha participat en aquesta edició de l'Exporecerca Jove: la Laura Ruiz, la Paola Valenzuela, la Neus Domínguez, l'Anna Valls, el David Bernabeu, l'Andrés Hornos, el Biel Mestres, el Jordi Fernández, el Caco Salvador, l'Aitana Cano, la Rebeca Madrid, el Manel Conesa, la Natàlia Carcasó, la Fanny Rojas, el Benny Bouana, l'Alba Domínguez, el Jordi Estivill, la Bruna Recoder i la Lucy Bonastre. És clar que tot és millorable, però sent la primera vegada no es pot demanar més.

Moltes gràcies a tots per l'experiència tan magnífica que m'heu fet passar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada