16/7/02

ESE Bratislava - Segon dia (III)

La jornada d'avui va començar a les 9 del matí amb la presentació dels treballs i l'avaluació del jurat que anava passat durant el matí. Això va tenir lloc fins les 12:30 h quan es va interrompre la fira per anar a dinar... Realment moltes ganes no teníem... però és l'horari europeu.

Una visió general del castell de Davin,
amb el riu Danubi al fons
A les dues de la tarda va començar de nou la sesió. En aquest cas no havia cap presentació, sinó que vam fer una petita excursió al castell de Devin. No el coneixíem però ens van dir que era un espai molt important en la cultura eslovaca.

Vam estar fins els 18 h. Realment tenien raó i la sortida va ser molt vistosa i espectacular. Va valer la pena.

A les 18 h, com he dit, vam tornar al PKO, el lloc on es feia la fira, i vam sopar. Realment, el menjar era força monòton, però és el que havia.

Ara, el més important, estava per arribar. Avui, a les 20 h, era la presentació de les delegacions. En el cas nostre, vam estar preparant alguna cosa divertida durant la tarda. Finalment, ens vam decidir a fer una barreja entre teatre i música. Vam representar un petit espai que era una oficina de turisme on es presentava lo més característic d'Espanya. La sorpresa va venir despres... una vegada que va entraven els "turistes", aquest espai es va transformar en una sala de festa i tothom vam començar a ballar la "Macarena", tant de moda actualment. Realment, va ser un espectacle i tot el públic també es va posar a ballar. Jo, com primera experiència en aquest tipus d'esdeveniments, va ser entre curiós i espectacular. I els meus alumnes... doncs, sense comentari!!!

Un moment de la nostra presentació
amb el ball de la "Macarena"


Tot va finalitzar cap a les 10 de la nit. I després discoteca!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada