19/7/02

ESE Bratrislva - Cinquè dia (VI)

Parlant tranquil·lament abans de la cloenda
Avui era el darrer dia d'exposició i de presentació. Com sempre, a les 12:30 h anàvem a dinar, però a les 14 h vam tenir, a diferència de les resta de dies, encara dues hores més de presentació, fins a les quatre de la tarda. A partir d'aquest moment va tocar el desmantellament de l'estand i, amb tots els nervis del món, l'espera a la cerimònia de cloenda.

Bàsicament, aquests nervis eren, en part, per ser la primera vegada que ens presentàvem en un esdeveniment d'aquest estil i ens vam dedicar a parlar tranquil·lament entre nosaltres, adults entre adults i joves entre joves. La sorpresa va arribar quan a mitja presentació van comentar que havia unes distincions als millors treballs per categories, aspecte que en d'altres edicions segons em van comentar, no es feia. Doncs bé, aquesta encara va ser més gran quan van començar a dir el nom del títol del treball i que es considerava com el millor en la categoria de Medi Ambient. Vam saltar tots i els alumnes no s'ho creien. Això ja era massa!!!

Moment de l'entrega del guardó Foto general


Van rebre un diploma i un petit trofeu de vidre de Bohèmia, molt maco. Sense paraules... Tothom ens va felicitar i imagineu-vos l'alegria de l'Aitana, de l'Alba, de la Bruna i del Jordi. Vam estar una estona en un núvol.

Per finalitar, ens vam fer una fotografia amb tots els voluntaris i es va continuar amb una petita discoteca fins a mitja nit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada