27/7/09

Expo Science International (ESI) - Tunis 2009 (V)

Avui, darrer dia de la fira.

Encara que no ha estat el darrer dia de l'ESI, avui si que ha estat el darrer de les presentacions a la CST. L'evolució del matí avui ha estat molt tranquil·la, amb molts moments per poder parlar amb els nostres veïns, un projecte dels Estats Units, amb les components del qual, les noies s'han fet una foto. A mig matí, davant la tranquil·litat del moment, ens ha visitat l'ambaixador espanyol al país, ha parlat amb les noies i també s'ha fet una foto de grup. Ha estat el moment més destacat de tot el matí.

Foto de grup:
Sara, Yaiza i Aina
Un moment de la visita de l'ambaixador.
Explicant el projecte
Foto de grup
amb l'ambaixador

Recollint l'estand Amb les participants americanes (dreta)

El temps ha passat fins les 16 h, moment en què s'ha començat a recollir l'estand i la preparació per tornar a l'hotel on teníem la tarda lliure. Per tant, el primer pensament va ser anar directament a la piscina, però la tarda ens tenia guardada una sorpresa: una petita volta en camell!! Vam sortir de la zona on estàvem allotjats i vam anar per la platja durant una mitja hora. Va ser una experiència molt animal!!

Excursió en camell Per la platja

Finalment, vam tornar a l'hotel. Després de sopar, a la zona on es va fer la Nit de les Delegacions, es podria veure la projecció d'una pel·licula, però estàvem molt fatigats i vam descansar fins l'hora de dormir, finalitzant la jornada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada