5/12/12

Club de Ciència - IES Argentona


Continua el desenvolupament de la part experimental en alguns dels treballs:

Durant els primers 20 minuts de la sessió d'avui, s'han presentat els resultats de la votació per donar nom al Club de Ciència. Hi ha hagut un empat entre les dues primeres propostes, amb la qual cosa s'ha proposat una alternativa i que se sabrà després d'una darrera votació per determinar el seu nom final.

Posteriorment, cada grup es va posar a treballar en els seus projectes i, paral·lelament, es va fer la tradicional sessió de seguiment personalitzat de cada un. Els continguts tractats van ser els següents:
  • Cor: els experiments incialment preparats no van sortir i es proposa reorganitzar el treball per millorar-lo i augmentar en la seva qualitat.
  • Dermatologia: S'ha muntat el segon sistema de seguiment de bombetes de 15W per veure els resultats a l'hora de posar els productes dermatològics. S'ha començat a fer alguna fotografia. S'ha comentat que el treball ha arribat a una persona professional en l'àmbit de la dermatologia, interessant-se pel treball.
  • Celíacs: s'han fet diferents correus electrònics de contacte amb el Dr. Herrero. També s'ha començat a treballar en l'estudi de les característiques organolèptiques d'alguns dels aliments que es volen estudiar. Es recomana seguir el contacte amb el Dr. Herrero de cara a demanar opinions i millorar el treball.
  • Ceguera: segueixen amb la construcció del model d'ull. A més, han seguit amb la la realització de les diferents proves de l'apartat "Cec per un dia". Es fixa la realització de l'invent per a les properes festes de Nadal.
  • Acústica: han estat treballant sobre l'experiment de la possible molèstia d'un so depenent de la seva freqüència i de la distància. Aquest s'ha enregistrat a la rotonda de l'entrada del poble i s'ha experimentat en el passadís del centre donat que es minimitzava el soroll ambiental.
  • Astronomia: s'ha muntat la capsa que permetrà modelitzar la caiguda dels meteorits. S'ha anat a buscar una vareta de fusta per posar les distàncies de caiguda vertical. S'ha mostrat la idea de l'experiment.
De cara a la propera setmana se sabrà el nom definitiu del Club de Ciència. D'altra banda, també s'ha demanat de fer el bloc a mode de Quadern de Bitàcora i de possible ampliació del treball. Els primers resultats de la seva construcció es podran veure la propera sessió.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada