4/10/13

Cinquè dia a Mollina, Màlaga

Dia emotiu per als participants al Certamen "Jóvenes Investigadores", donat que avui es donen els guardons a tots els treballs participants.

A les 9 h va començar l'acte de cloenda del curs "Investigando antes de la Universidad". Després de les corresponents intervencions, ens van donar els diplomes d'assistència al curs.

Taula presidencial durant la cloenda del curs Entrega dels diplomes
Amb el diploma

Posteriorment, a les 10 h es va fer una conferència titulada "Jorge Juan Santacilia (1713-1773): un marino y científico al servicio del Estado", a càrrec del Dr. Armando Alberola, Catedràtic d'Història Moderna, de la Universitat d'Alacant. Va ser una presentació molt amena i didàctica que em va agradar força, tot reseguint la vida i obra d'aquesta il·lustrat alacantí. Posteriorment, es va fer un torn de preguntes.

Tot just abans de l'entrega dels premis del certamen es va fer una xerrada informativa sobre "La carrera investigadora en España".

Després d'aquesta entrega es va fer la tradicional foto de grup que va donat per finalitzada la meva estància en aquesta VI edició del Curs "Investigando antes de la Universidad".

Conferència de cloenda Cloenda del Certamen "Jóvenes Investigadores"

Haig de valorar molt positivament tota la setmana d'intercanvi d'experiències i de noves aportacions que m'han ofert els dos esdeveniments en què he assistit durant aquest dies. Agrair a l'organització i als meus companys i companyes del curs aquesta experiència.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada