28/5/01

Final estatal - JWP

Aquest matí hem tingut la final estatal del Junior Water Prize (JWP) que s'ha celebrat en la seu de l'empresa Kemira Ibèrica.

He quedat amb les noies a les 8:30 h a la Gran Via per preparar totes les coses. Ens hem mentalitzat que s'ha d'anar a gaudir d'aquest moment i he intentat treure la pressió que implica que, per primera vegada, unes noies de 15 anys es presetin en aquest esdeveniment tant important.

Vam portar totes les coses que havíem dissenyat: pòster, tríptics, material de suport, presentació audiovisual... I sobretot, en anglès. Si volien anar a Suècia, s'havia de fer en anglès. En aquest sentit, hem d'agrair a la Cristina i al Simon el seu interès en la revisió del text i de la presentació.

A les 9:30 h ens ha rebut el jurat a la sala d'actes, amb la resta de treballs finalistes, i ens ha explicat tota la normativa per a la final. Els altres dos projectes eren d'Olesa i de Badajoz. Com només podien estar dues persones, s'ha determinat que l'Alba i l'Anna siguin les que ho presentin, mentre que la Bibiana passarà les imatges.

Cada presentació va durar mitja hora. Realment, pel que respecta a la nostra va anar molt bé i estic molt content de la participació de totes. Va ser l'únic projecte que es va fer en anglès i això va sorprendre al jurat, ja que no era obligatori. Les noies, a més, també van respodre molt bé i molt segures les preguntes que se les va fer. Els altres dos treballs també em van agradar molt.

Aqui teniu algunes imatges que ens han fet:

L'Anna, la Bibiana i l'Alba, i jo mateix,
a l'entrada de la seu de Kemira Ibèrica.
Un moment de la seva presentació.

Ens han dit que la resolució es faria dintre d'uns dies i que ja ens enviarien una carta.

Molta sort!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada