5/5/01

JWP - Junior Water Prize - Estocolm 2001

Unes setmanes després de la informació sobre el congrès de Santander, el grup de treball de "Medi ambient i Meteorologia" de l'escola va continuar treballant, però un esdeveniment va canviar tot: l'arribada al centre d'un tríptic informatiu sobre un premi anomenat Junior Water Prize (JWP) organitzat per la SIWI.

L'objectiu era fer un treball de recerca sobre l'aigua. Aquest tríptic va arribar al grup de nois i noies que van anar a Santader, però només tres persones tenien dret a participar per qüestions d'edat. Eren l'Alba, l'Anna i la Bibiana, ja que tenien l'edat mínima de 15 anys per participar-hi.

Inicialment no era partidari de fer un projecte, bàsicament pel temps (uns dos mesos) que es tenia abans d'arribar a la data màxima de presentació. En canvi, les noies tenien un pensament totalment diferent: participar i anar. Així de clar. Per tant, la seva insistència va permetre la realització d'un projecte que es va titular "Water and Young People: A Future Together?" i en el qual va participar molta gent de l'escola i que vull agrair la seva dedicació per fer les enquestes, passar-les a d'altres centres i corregir-les (es van fer unes 1.300!!). Moltes hores i hores de feina ben aprofitada...

Com a símbol del treball vam decidir una gota d'aigua que porta en el seu interior el planeta Terra, el planeta blau.

Símbol del treball



Finalment, el vam poder presentar...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada