11/7/04

ESE - Dresde 2004 (V)

Avui és un dels dies més esperats en l'ESE: la Nit de les Delegacions. Pel que posa en el programa pot ser espectacular donat que es farà... a l'aeroport de Dresde!!!

Un moment de l'assaig
Aquest ou dia va començar com sempre, excepte que el grup es dedicava molt del temps del matí, sense gaire afluència de gent, a fer els assajos corresponents per aquesta nit. El mestre de cerimònies era el Giuseppe amb la seva gaita.

Col·lecció de papallones
A mig matí ens vam anar a visitar el Museu de Ciències Naturals de la ciutat, on vam estar com unes dues hores. Destaco en aquesta visita la gran col·lecció d'invertebrats que havia, principalment de papallones.

Reunió del MILSET
Per la tarda, mentre l'alumnat seguia amb la seva exposició, els representants de cada Delegació vam anar a una reunió del MILSET amb l'objectiu de crear el MILSET Europe, una mena de delegació continental d'aquesta organització internacional. Va ser un acte molt emotiu ja que, a diferència, d'altres continents, Europa era un dels pocs que no en tenia.

Sopar a l'INFINEON
Després de sopar a l'edifici INFINEON, una mena de centre de recerca en tecnologia on, a més, ens vam fer una petita recepció, vam desplaçar-nos a l'aeroport de Dresde per preparar la nit de les delegacions. L'aposta era arriscada bàsicament per si ens trobàvem gent viatjant, però no... es va ver en un espai reservat per a nosaltres i que realment va ser molt apropiat.

Abans, vam fer una darrer assaig de la nostra actuació i van començar a fer les presentacions i actuacions de les diferents delegacions (Lituània, Luxemburg, França, Malta, Bèlgica, Brasil...) fins que va arribar el nostre torn, la darrera de totes, amb una espectacular canço i muntatge musical... Paquito Chocolatero!!!!! El final de festa va ser tota una sorpresa ja que moltíssima gent va sortir a l'escenari a ballar... Tot un espectacle que es pot veure en aquestes seqüències d'imatges.

Darrers assajos Jo i el GIuseppe Actuació de la delegació espanyola Final de festa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada