11/7/04

ESE - Dresde 2004 (IV)

Avui hem arribat a l'equador de la mostra, amb coses positives i d'altres no tant, destacant, com vaig comentar ahi,r la poca assistència de públic a la mostra.

El grup davant la catedral
Durant el matí, l'activitat estrella ha estat una visita lliure per Dresde. Vam repetir alguns espais del primer dia, bàsicament per seguretat i perquè fora del centre històric, era una ciutat poc vistosa pel seu passat comunista. Vam visitar la Catedral anomenada "Frauenkiche", un dels edificis més emblemàtics i que va ser quasi totalment destruït durant els bombardejos que va tenir la ciutat durant la II Guerra Mundial. Aquell dia es feia una misa que no vam poder estar, finalment, però si que ens va permetre fer-nos la típica foto de grup.

Vam tornar a l'expo per dinar, i per la tarda vam retornar l'excursió per la ciutat i pels parcs que hi havia. Va ser un dia de caminar i caminar, però magnífic per conèixer-la.

La Berta, ajupida,
amb part del grup
Al costat del riu Posta de Sol espectacular

Un nou descans per sopar i retorn a l'exterior. En aquest cas, com les cames no estaven per gaire més, doncs ens vam quedar pels voltants de l'Expo i, per tant, de la residència. Però, quina millor recompensa final que un gelat per acabar el dia.

Demà pot ser interessant!!!



Un gelat, per finalitzar el dia, no està malament


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada