8/7/04

ESE - Dresde 2004 (I)

Ja hi som en una altra edició d'una Expo Science, en aquesta cas una Expo Science Europe (ESE). Durant la propera setmana faré el seu seguiment des d'aquesta ciutat de l'antiga Alemanya Democràtica.

En el tren des de l'aeroport
Tot just avui hem arribat a mig matí, i des de l'aeroport, mitjançant un tren primer i un autobús després, i amb l'ajuda dels voluntaris que ens esperàvem, hem arribat al Centre de Convencions on es farà aquest esdeveniment. Vam muntar els dos estands (finalment el grup de les taques solars no va venir, però es va muntar l'estand) i vam anar a la cerimònia d'apertura. El dia va finalitzar amb un buffet lliure que va ser les delícies dels participants. Per cert... vam poder veure les primeres imatges des de les finestres de l'espai de la fira, que ens va sorprendre perquè els estands eren de cartró. Visca el reciclatge!!

A l'espai firal Vista general de l'exposició Buffet lliure

La sortida posterior cap a l'alberg va donar peu a la primera anècdota d'aquesta ESE: la pluja forta, però forta de veritat, que va caure durant el camí que va fer que ens possèssim durant una estona sota un pont. Això va passar perquè ja no havia transport i vam haver d'anar caminant.

Ara a dormir i esperar el següent dia, que comença la fira de veritat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada