EXPERIÈNCIA

Al llarg dels darrers anys he treballat en diferents centres, tant privats, concertats com públics, reglats i no reglats. Per obtenir més informació d'aquests centres, sempre que sigui possible, he posat un enllaç al seu web.

Han estat els següents:

 • Col·legi "Maristes Sants-Les Corts": com molta gent exalumne, vaig començar en aquest meravellós món de l'ensenyament en aquest centre concertat. Vaig estar dos períodes en règim de substitució:
  • Curs 1996-97. Biologia a 3r de BUP. 3 mesos.
  • Curs 1997/98. Ciències Naturals a 2n d'ESO i Biologia a COU. 3 mesos.

 • Acadèmia SCIT - Estudis Universitaris: vaig fer classes per a universitaris/es en aquesta acadèmia de Barcelona, en dos períodes:
  • 1996. Zoologia i Histologia (Llicenciatura de Biología). 60 hores.
  • 1998. Botànica (Llicenciatura de Farmàcia). 30 hores.

 • Escola Hamelin-Internacional Laie: aquesta escola privada situada a Alella va ser la que vaig estar un període més llarg de temps treballant, també en dos períodes:
  • 1998-2006. Durant aquests cursos vaig fer classes de Matemàtiques, Ciències Naturals, Biologia, Ciències de la Terra i diferents crèdits variables, tant a l'ESO com a Batxillerat. Vaig ser tutor de diferents grups de l'ESO, cap del Departament de Medi Ambient i responsable del Programa Escoles Verdes. Vaig introduir la recerca a l'ESO seguint el mateix model que ja es feia al Batxillerat (crèdit variable de Presentació i Exposició d'un Treball, PET), amb la presentació de treballs a diferents fires i premis, tant nacionals com internacionals (veure imatges).
  • Curs 2006/07. Vaig demanar excedència acadèmica.
  • Curs 2007/08. Vaig fer classes de Ciències Naturals a 1r i 2n d'ESO, i diferents crèdits variables (Teatre, Recerca i Informàtica). També vaig ser tutor de 1r d'ESO i cap del Departament de Recerca.
Representació estatal al Junior Water Prize.
Estocolom, 2001.
Participació a l'Expo Science Europe (ESE).
Moscou, 2003..

Donant classes de ciències naturals durant
una exposició de bolets (1r ESO).
Curs 2002/03.
Presentació d'un projecte de recerca
a la biblioteca pública d'Alella.
Alella, 2008.

 • Colegio Parque: vaig fer classes de Ciències i Biologia en aquesta escola privada de la província de Madrid. 3 mesos del curs 2006/07.

  • Curs 2006/07: professor de Tecnologia i d'un crèdit variable de Física a 4t d'ESO. 3r trimestre del curs.
  • 2008-10: professor de Matemàtiques i Tecnologia en el primer cicle de l'ESO. Vaig introduir la recerca al primer cicle de l'ESO, amb la participació de projectes en diferents fires i premis, nacionals i internacionals.

Un moment d'una classe de Física al laboratori
als Salesians de Sant Boi.
Curs 2006/07.
Participació a l'Expo Science International (ESI) a Tunísia.
Curs 2008/09.


 • A partir de l'any 2011 estic fent substitucions en diferents centres públics del Servei Territorial Maresme-Vallès Oriental. També he col·laborat, durant els anys 2010-12 amb la SI Dosrius en el àmbit de la introducció a l'Aula Oberta del centre, de la Recerca per Projectes, havent participat aquesta dues vegades a l'Exporecerca Jove, éssent la primera vegada que grups d'AO participen en un esdeveniment d'aquest tipus.

Dos dels treballs d'AO presentats en diferents edicions de l'Exporecerca Jove, 2011 i 2013, respectivament.Pel que respecta a les substitucions pròpiament dites, fins ara, han estat els següents:
  • Curs 2010/11 i 2011/12: CAE (Curs d’Auxiliar d’Infermeria). IES Gallecs (Mollet del Vallès). 4 mesos. 
  • Curs 2011/12: Biologia de 4t, 1r i 2n de Batxillerat. Participació en un certamen nacional de recerca (Exporecerca Jove). IES Ballulla (Canovelles). 2 mesos.

Presentació a l'Exporecerca Jove.
Curs 2011/12.

  • Curs 2011/2012: Ciències Naturals de 1r i 2n d’ESO. IES Argentona (Argentona). 2 mesos.
  • Curs 2011/2012: Ciències Naturals de 1r i 2n d’ESO. IES Carles Vallbona (Granollers). 2 mesos.
  • Curs 2012/13: Biologia i Geologia de 3r d'ESO, Biologia de 1r de Batxillerat i Ciències de la Terra i del Medi Ambient de 2n de Batxillerat. IES Ramon Turró (Malgrat de Mar). 5 mesos.
  • Curs 2013/14: Ciències Naturals de 1r de l'ESO, Biologia i Geologia de 3r de l'ESO, Biologia de 1r de Batxillerat i Crèdit Variable d'Informàtica "Els entorns de les TI/@C" de 1r de l'ESO. Participació en certàmens nacionals de recerca (Exporecerca Jove i Ciencia en Acción). IES Manolo Hugué (Caldes de Montbui). 9 mesos.

Amb un dels grups participants
a la XV Exporecerca Jove.
Curs 2013/14.
Les components de l'INS Manolo Hugue
a la XV Exporecerca Jove.
Curs 2013/14


  • Curs 2013/14: Ciències Naturals de 1r de l'ESO, Biologia i Geologia de 3r de l'ESO, Biologia de 1r de Batxillerat. IES Els Tres Turons (Arenys de Mar). 1 mes.
  • Curs 2014/15. Tecnologia de 2n de l'ESO. IES Thalassa (Montgat). En el marc de l'assessorament en recerca i de l'ensenyament per projectes, tres grups han participat a la XVI Exporecerca Jove. Tot el curs.
Amb els representats de l'IES Thalassa a l'Exporecerca Jove:
Ona, Francesc, Mario i Paula.

  • Curs 2015/16. Tecnologia, Ciències de la Naturalesa, Informàtica, Matemàtiques (reforç)  i Tutoria de 2n de l'ESO; Matemàtiques (reforç) de 3r de l'ESO,  i Projecte de Recerca de 4t de l'ESO. IES Thalassa (Montgat). En el marc de l'assessorament en recerca i de l'ensenyament per projectes, dos grups han participat al XXXI Encuentro de Jóvenes Investigadores (Salamanca). Tot el curs.Els representants de l'IES Thalassa a
l'Encuentro de Jóvenes Investigadores (Salamanca).
D'esquerra a dreta: Mario, Lea, Ona i Yaiza.

  • Curs 2016/17. Ciències de la Naturalesa de 1r d'ESO; Física i Química i Treball per Projectes, a 2n d'ESO. IES Carles Vallbona (Granollers). En el marc de l'assessorament en recerca i de l'ensenyament per projectes, divesos treballs han participat en diferents esdeveniments com l'Exporecerca Jove (Barcelona), l'Expo Science International (Fortaleza, Brasil) o l'Encuentro de Jóvenes Investigadores (Salamanca). Tot el curs.

La Cristina i la Mar,
representants de l'IES Carles Vallbona
a l'Exporecerca Jove
La Paula, la Júlia i la Laura,
a l'Encuentro de Jóvenes
Investigadores (Salamanca)
La Laura, en el seu estand
a l'ESI que va tenir lloc
a Fortaleza (Brasil)

  • Curs 2017/18. Física i Química de 2n d'ESO; Biologia i Geologia de 4t de l'ESO, i Ciències pel Món Contemporani de 1r de Batxillerat. IES Carles Vallbona (Granollers). En curs.