MATERIALS EN. / AP.

Podeu consultar la totalitat de documents dels treballs que he tutoritzat i/o assessorat al llarg d'aquests 16 anys en aquesta taula que s'anirà omplint progressivament. Estan ordenats cronològicament, essent els primers de l'any 2000 fins a l'actualitat.

Donat que no tots han tingut un grau de desenvolupament idèntic, aquest es presenta en set  categories que es poden descarregar en format PDF:
  • Resum: format de 5 línies i amb un màxim de 6 paraules clau. En català, castellà i/o anglès.
  • Informe: format de 3 pàgines. Apartats: introducció, hipòtesis, procés metodològic (variables, materials i metodologia), resultats, conclusions, agraïments, bibliografia i annex. En català o castellà.
  • Pòster: seguint un model de pòster estàndard que permeti presentar-se a certàmens. En català, castellà, anglès o francès.
  • Presentació: format clàssic de presentació oral en diapositives (PPT) o amb d'altres mitjans digitals (Prezi, etc.).
  • Memòria: en referència al model que es demana per a "Adopta una estrella" (Astronomia) de Ciencia en Acción. En castellà.
  • Separata: format de 2 pàgines. Apartats: síntesi, objectius, mètode, conclusions i annex. En castellà.
  • Treball: format de més de 20 pagines. Quatre blocs: resum, bloc teòric, bloc experimental (amb procés metodològic, resultats, conclusions, agraïments i bibliografia) i annex. En català o castellà.
  • Web / Bloc: d'alguns dels treballs, com a exemple de quadern de treball o de bitàcola de cara a fer el seguiment del desenvolupament del mateix.

La metodologia proposada presenta una durada d'un any i mig, éssent el primer el més important donat que és on s'estructura la base de la recerca. Les fases de la temporització es marquen en funció dels esdeveniments en què l'alumnat es pot presentar. L'esquema general és el següent (cliqueu sobre la imatge per a ampliar-la):
Els materials de suport que l'alumne ha de seguir per a la realizació d'algunes de les categories anteriors es poden descarregar a continuació en format PDF:IDEES
GENERALS


PAUTES
-
EXEMPLE
INFORME
GENERALCREACIÓ
PÒSTER


PLANTILLA
-
EX. 1 / EX. 2

PREPARACIÓ
PRESENTACIÓ

PLANTILLA
-
EXEMPLE
CREACIÓ
MAT. DIDÀCTIC

PLANTILLA
-
ALUM. / CORRECC.
Per valorar tant el procés metodològic com les seves diferents fases, es pot descarregar, en format PDF, el següent document: VALORACIÓ FASES I METODOLOGIA (PROFESSORAT)


A partir dels següents enllaços podeu anar als materials corresponents (format PDF):


MATERIALS 2016-20

NOTA: en vermell (X), enllaç inactiu; en blau (CAT/CAS/ENG/FRA), enllaç actiu.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada