7/10/12

XIII Ciencia en Acción - 2012 (III)

Conferència de clausura
Avui ja no hi ha fira sinó que directament es va fer la cloenda, amb la realització d'una conferència sobre paleontologia titulada "Pero... ¿hubo dinosaurios por aquí? Dinosaurios Ibéricos". Després d'una hora de sessió, va començar l'entrega de premis pròpiament dita.

Moment de l'entrega
del diploma
Ciencia en Acción es caracteriza per l'entrega de molts premis en diferents categories, a més de mencions d'honor, a càrrec dels diferents patrocinadors que té. Es va llegir l'acta i es va fer l'entrega dels diferents diplomes.

Pel que respecta a la categoria de "Laboratori de Biologia" va guanyar un treball de Màlaga sobre un estudi de les propietats dels verins de les taràntules titulat "Dame Veneno...". El treball de la Cristina va aconseguir una menció d'honor que va permetre tenir una valoració de la seva feina per part del jurat. L'altra menció va ser per a un treball de Madrid sobre el cor i les seves funcions, "El motor de nuestro cuerpo". Va ser entregada per la Presidenta de la Real Acadèmia de Física.

Passades unes dues hores, la cerimònia es va acabar. Es va fer la foto de grup de tots els participants i acompanyant sota un calor important. Finalment, va haver un aperitiu a la terrassa del CosmoCaixa, cloent -se l'edició d'enguany de Ciencia en Acción.

Mostrant la menció d'honor Foto de participants i acompanyants Darrera imatge

Ens veiem a Bilbao el proper any!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada