27/4/13

Tercera jornada. Segon dia de fira

Aquest segon dia de fira va ser més tranquil. Es va començar cap a les 9 h del matí amb una sèrie de presentacions que van finalitzar a un quart de deu, moment en què es va obrir la fira al públic.

Durant el temps de fira va venir força gent, encara que les visites a l'estand van ser fluixes. Al llarg del matí, no més d'una dotzena de persones el van visitar; aixó si, quan ho feien, estaven força interessats en el fet de fer recerca obligatòria a 4t de l'ESO i, sobretot, la possiblitat que dono als meus alumnes de fer recerca no obligatòria a la resta de l'ESO mitjançant el programa d'assessorament que presento en aquesta edició de Science on Stage.

Un moment de treball
A les 13 h vam fer la segona sessió del Network Meeting "Smartphones in science teaching". Ens vam presentar el programa i-Stage corresponent a l'edició passada de Science on Stage. Posteriorment, vam formar grups on havíem de respondre i posar en comú les preguntes que ens van enviar amb antel·lació l'organització al respecte, i que es centraven en aquest ús acadèmic. Realment va ser una reunió força interessant i que va fer que jo i d'altres professors de França i Canada, creessim un grup de treball sobre el disseny i realització d'aplicacions (app's)  que utilizessin la Realitat Augmentada (RA) per a mòbils amb aquesta finalitat . Aquest grup el coordinaria jo. Vam determinar fer un pòster explicatiu (el podeu veure en format d'imatge) que es presentaria al web d'i-Stage. Aquest projecte, finalment, es presentaria, encara sense format definit, a la propera edició de Science on Stage que tindrà lloc a Londres el 2015.

Una vegada finalitzada l'activitat vam anar a dinar. Per la tarda, des de les 16 a les 17 h va continuar la fira, però d'una manera més tranquil·la.

Posteriorment, es va fer un Higligth session on es va parlar de les partícules de Higgs i el treball que s'està fent a tal efecte al CERN.

La darrera activitat del dia, ja fora de la fira va ser una sèrie d'excursions i un sopar en forma de barbacoa al costat del riu Oder, a la banda alemanya. Pel que respecta a l'excursió, vaig agafar una que m'inmpliqués desconnectar de tot el dia, un passeig en vaixell turístic pel riu. Posteriorment, ens vam ajuntar tota la delegació espanyola per anar a la barbacoa, una mica caòtica per cert, però on es va menjar força bé.


Panoràmica del riu Oder des del vaixell

Amb això va finalitzar aquest penúltim dia de fira. Com sempre, aqui teniu una seqüència de les millors imatges del dia d'avui:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada