4/10/14

Entrega dels Premios "San Viator" 2014

Aquest matí s'han entregat els Premios "San Viator" en Ciencias y Humanidades, al Col·legi "San Viator" de Madrid.

Façana principal del Col·legi "San Viator". Pòster dels premis de la XX edició.


L'acte ha començat amb els parlaments de les diferents personalitats que presidien la taula. Ha finalitzat amb la participació de l'arquitecte, escriptor i dibuixant José Ma. Pérez González, "Peridis", que ha fet un discurs força entretingut.

Posteriorment, l'entrega de guardons ha centrat la major part de l'acte, seguint un escrupulós ordre. És aquí on han tingut el seu petit protagonisme els dos treballs del SES El Vern que han estat premiats aquesta XX edició dels premis:
  • Premi Especial "Ecologia": Fitotoxicitat per urea.
  • Mención de Honor - Cat. 1 Humanitats (4t i Batxillerat): Sí, Primer Ministre.
Entrega del Premi Especial "Ecologia". Entrega de la Menció d'Honor en Humanitats.


Finalment, s'ha donat a conèixer un dels premis que es mantenia en secret per part de l'organitzatció, el Premio Especial "Fundación ICO" al Profesor Investigador. La gran sorpresa ha estat quan es va dir el meu nom. No m'ho creia!!! Una emoció màxima... indescriptible!!

Entrega del Premi Especial al Professor Investigador.

Després d'un moment en el núvol, i mentre l'acte continuava amb els agraïments finals i l'actuació del cor del centre, vaig tornar al món terrenal amb les diferents felicitacions rebudes per part dels companys de feina, altres professors i professores que també fan una labor magnífica a favor de la recerca jove.

Moltes gràcies a l'organització i a tothom per permetre gaudir d'aquests moments especials i amb una activitat tant especial com és la recerca.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada