16/8/01

JWP - Banquet reial i cinquè dia (VI)

Avui ha estat un dels altres dies especials de la setmana...

Pel matí, les noies van fer la visita al Centre Marí d'Askö on es va veure organismes que habiten en el llac Malären i voltants, així com d'altres d'aigua salada del mar Bàltic. Van realitzar diverses activitats com anar en bot o recollir mostres.

Es va fer el dinar i, posteriorment, van fer esport i van tornar a Estocolm per a la preparació del gran sopar de gala.

Tothom preparat pel banquet reial
Cap a les quatre de la tarda tothom estava perfectament engalanat pel banquet reial, fent-se fotos entre tots i totes. Realment, anar jo amb el corbatí va ser una novetat que no sé si es tornarà a repetir. Això va ser en els jardins de l'Ajuntament d'Estocolm.

A continuació es va fer l'entrega del Stockholm Water Prize. Van entrar el rei i la reina de Suècia i va sonar l'himne nacional. Va tenir lloc diferents actuacions musicals i parlaments. Finalment, es va fer l'entrega del premi al sr. Asano, que ja vam conèixer en dies anteriors.

Jo mateix, el sr. Mujeriego, l'Alba, l'Anna
i la Bibiana poc abans del banquet reial
Tot seguit, es va sortir i es va pujar al saló daurat de l'ajuntament per fer el sopar. Realment va ser una experiència magnífica donat que estàvem en contacte amb persones d'alta qualitat en coneixements i també amb els reis de Suècia, sopant!!

Posteriorment, es va baixar a una sala per prendre els cafès i on van parlar de nou i felicitar al sr. Asano pel seu premi.

Quan va acabar l'acte, les noies van tenir temps lliure i jo vaig quedar amb la família per donar una volta.

Aquella nit va ser la despedida de tots els participants i les felicitacions per la feina ben feta. Van ser moments també emotius en aquest sentit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada