17/7/06

ESE 2006 - Tarragona (I)

Avui és el primer dia de l'Expo Science Europe (ESE) a Tarragona, i durant la propera setmana faré les cròniques dels esdeveniments més destacats del dia.

Preparatius. La Cristina i l'Eva,
a l'esquerra de la imatge,
en el seu estand
Després d'esmorzar, a primera hora del matí, hem anat en bus des del CET fins al PFC, seu de l'ESE. Allà s'han començat a muntar els estands de les diferents delegacions fins a l'hora de dinar, cap a les 14 h. La fira es fa en un pavelló annex de la Fira, justa al costat de l'estació de trens.

Un moment de la inauguració
A les 16 h s'ha fet la inauguració a l'auditori central del Palau de Congressos per part de les autoritats i els organitzadors. S'ha passat una presentació de benvinguda a l'ESE i que també explicava una mica la història d'aquest esdeveniment des de que es va assignar a MAGMA com a organitzadora de la mateixa.

Inauguració de la fira per part
de les autoritats de la ciutat
Seguidament, ja en el pavelló annex de la fira, ha començat la presentació dels diferents projectes, fins a les 21 h, hora de sopar. Abans de l'apertura al públic, s'ha fet un passi privat a les autoritats que també han inaugurat la fira pròpiament dita.

Paral·lelament a la presentació molts dels participants, davant la poca assistència de públic per ser un dia laborable, s'han dedicar a visitar d'altres projectes i conèixer gent. Mentrestant, les autoritats rebien una recepció privada per part de l'organització.

La jornada ha acabat amb una festa de benvinguda que s'ha fet al CET.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada