19/7/06

ESE 2006 - Tarragona (III)

Ja estem en el tercer dia de la mostra, data especial per celebrar-se un dels esdeveniments més importants de tota ExpoCiència: la Nit de les Delegacions.

Segons el programa marcat, se segueix la misma línia que ahir: pel matí, visites programades, i per la tarda, mostra dels treballs.

Un moment de la visita al jaciment de Els Munts, Altafulla
Pel que respecta a les sortides, he assistit a dues: visita d'un jaciment romà a Altafulla i nova sortida de pesca amb un altre grup. La primera va consistir en la visita del jaciment de Els Munts, a la població d'Altafulla, prop de Tarragona. La visita es va fer en autobús. Quan vam arribar, ens van rebre amb vestimentes típiques de l'època; es va fer una petita introducció en català i anglès, i es va començar la visita, dividint-nos en grups més petits, acompanyats per guies. La visita va durar al voltant de dues hores.

La segona va seguir el mateix protocol de la d'ahir, amb una sortida amb un vaixell de pesca i la visita a la llotja. També es va fer una sortida per veure les instal·lacions de la refineria de Repsol.

Sortida "Activitat pesquera" Sortida "Repsol"

Un moment de la fira
Una vegada dinats al CET, vam tornar al pavelló per continuar amb les exposicions dels diferents treballs. Paral·lelament, MILSET-Europe feia una reunió de feina.

La jornada va finalitzar amb l'esperada Nit de les Delegacions, on totes les delegacions dels diferents païssos que participaven a l'ESE van explicar, cantar o, simplement, amb projecccions, característiques de la seva cultura i/o societat.

La sorpresa va ser la presència de la meva persona com a presentador inicial de l'acte vestit, més o menys, amb algunes dels elements típics catalans. Posteriorment, van actuar totes les delegacions, com he dit abans.


Amb la Nit va concloure una nova jornada que travessa l'equador de la mostra.

Presentació de l'acte Actuació de la delegació germànica Actuació de la delegació catalana





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada