16/1/13

Assessorament a la SI Dosrius

Avui dimecres tocava una nova sessió d'assesorament a la SI Dosrius, concretament amb el grup d'Aula Oberta que estan fent un projecte que implicarà la construcció d'una pista de salt de longitud al pati de l'escola, i amb els dos grups de robòtica.

Pel que respecta al grup d'Aula Oberta, hem estat reestructurant el seguiment del projecte donat les dificultats que implicava treballar amb Google Drive. És per això que les activitats s'aniran passant directament al bloc i el projecte es farà amb Blogger a partir d'ara. La comunicació se seguirà fent, de totes maneres, amb el correu que es va donar d'alta de l'AO dintre de l'entorn de la SI Dosrius. Tota la informació, posteriorment, es passarà a format word per fer l'informe definitiu de cara a l'Exporecerca.

Tota aquesta estona ha permès aclarir aquesta tasca, però no fer feina a l'exterior, aspecte que continuaran els propers dies.

Finalment,  i no per gaire temps, he passat pel grup de robòtica per indicar l'estat actual de l'informe i del poc temps que queda per finalitzar la inscripció a l'Exporecerca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada