23/1/13

Club de Ciència - IES Argentona

Ja queda menys per a la finalització dels informes i la inscripció a l'Exporecerca Jove.

Directament, els diferents grups es van posar a treballar cada un a un ordinador. Pel que respecta a la reunió de seguiment, els continguts van ser els següents:

  • Cor: no van venir.
  • Dermatologia: van continuar amb el desenvolupament de l'informe a partir de les dades obtingudes en els diferents estudis.
  • Celíacs: es va fer la inscripció a l'Exporecerca Jove. Posteriorment, van continuar amb el desenvolupament i actualització del bloc.
  • Ceguera: es va continuar amb l'informe final. Van ensenyar la primera versió de la maqueta del sistema d'advertència. Es va demanar fer un vídeo i la realització dels plànols tant estructurals com del sistema elèctric.
  • Acústica: es va continuar amb la metodologia i els primers resultats de l'estudi dels efectes de la distància en què s'emet el soroll, respecte de l'observdor. S'ha quedat que aquest proper cap de setmana realitzaríem un dels mapes sonors previstos pel municipi d'Argentona.
  • Astronomia: vam parlar de la possiblitat de presentar-se a Ciencia en Acción - Adopta una Estrella, un premi específic d'astronomia, per donar més temps a la finalització del projecte. Es va parlar també de la seva organització i del retard que es porta, de cara a millorar l'eficiència.
De cara a la propera setmana es faran les inscripcions de la resta de treballs de cara a l'Exporecerca Jove, ja que és la darrera sessió per fer-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada