10/7/04

ESE - Dresde 2004 (III)

Seguim el nostre recorregut per l'ESE i ja toca el segon dia de mostra.

Una vegada esmorçats, prèvia matinada important, vam anar al centre de convencions per seguir amb les presentacions dels treballs.

El Giuseppe en un moment
de la seva actuació
Durant el matí, el Giuseppe, un dels professor que va venir d'Asturies ens va deleitar amb un concert de gaita que va deixar alucinats al personal. Això va ser degut a l'ambient fred que havia en la mostra, a diferència de Moscou, on no es parava de presentar. En canvi, a Dresde, la cosa era diferent i el comentari entre els participants era això, la manca de visites que permetessin els recercaires presentar els seus projectes.

No ho he comentat, però haig de posar unes línies per a una persona que ens està ajundant molt en tot allò que comporta la comunicació en alemany. Encara que tenim un voluntari que parla castellà i amb la resta, doncs, en anglès, de vegades és necessari tenir una comunicació més fluïda. Doncs, el Bruno, un noi que va guanyar l'Exporecerca en la categoria A, és el nostre salvador pel magnífic nivell d'alemany que té. Moltes gràcies, Bruno!!
La Berta (primera per l'esquerra),
amb part del grup participant

Una vegada finalitzada la jornada, a partir de les 19 h, ens vam dirigir al zoo per fer una mica de turisme. Era la sortida del dia.

Després d'unes dues hores, vam tornar i vam anar a l'alberg per descansar. El dia ha estat llarg, però sobretot, com he comentat abans per la manca de visitants, pesat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada