13/7/04

ESE - Dresde 2004 (VI)

Segons el programa oficial, avui arribem al darrer dia d'exposició, que no d'Expo Science.

Pel matí hem mantingut el mateix ritme de la fira, encara que la gent es notava més fatigada després de la Nit de les Delegacions. Però l'absència de públic permetia als participants entablir converses i visitar tranquil·lament altres estands.

Després del dinar, on el Bruno va rebre un regal de tota la delegació catalana per la seva ajuda en les diferents traduccions, vam desmuntar els projectes i ens vam preparar per fer una activitat titulada "Nigth of Sciences", que es va fer al Campus de la Universitat de Dresde. Aquest tenia una aparença antiga, d'estil sobri, però l'interior era un pou de ciència. Els laboratoris i les estàncies eren molt espectaculars, dintre del context comentat anteriorment. Vam participar en diferents classes on es mostraven experiments relacionats amb el món de les ciències, amb la particularitat que estaven fets, en la seva gran part, amb materials reutilitzats. Vam fer un descans per sopar i després es va continuar la visita pel campus, en aquest cas pels laboratoris.

Auditori amb experiments

Detall dels experiments

Detalls dels experiments Visita als laboratoris

Actuació musical al Campus
Posteriorment, la jornada va finalitzar amb una petita festa musical en el mateix Campus amb l'actuació d'un grup de joves cantants que va ser de l'agrat dels visitants i que van actuar durant una hora més o menys.

Finalment, es va tornar a l'alberg.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada