24/7/09

Expo Science International (ESI) - Tunis 2009 (II)

Primer dia complet de l'ESI a Tunis.

Després d'emorzar a l'hotel, ens vam dirigir a la CST per finalitzar el nostre estand, principalment els diferents experiments que teníem preparats. A mig matí, i després de fer l'acreditació, va començar la fira, bàsicament avui dirigida als participants. Una de les curiositats que va passar és que una persona de l'organització ens va demanar de treure tot l'estand i anar a la part dels petits, però vam dir que no.

Muntatge de l'estand i dels experiments Provant el funcionament del cor Un moment de descans

Mesurant la pressió a un voluntari Explicant el treball a una visitant

Abans de la inauguració, cap a les 19 h, vam tenir un espai de temps lliure. El vam aprofitar per fer una visita per la ciutat, agafant el tramvia. Feia una calor espectacular i, fins que no vam arribar-hi, el viatge es va fer dur. En canvi, pel centre s'anava força millor.

Cap a les 19:30 h, finalment, va començar la inauguració de l'ESI, amb la visita de les diferents autoritats i l'actuació d'un grup de música tradicional. Posteriorment, cap a les 22:30 h va  tenir lloc un espectacle de llums i colors molt espectacular sobre la façana de la CST, aprofitant la certa fresqueta de la nit.

La delegació de MAGMA tot
just abans de la inauguració.
D'esquerra a dreta:
l'Ivan, l'Aina, la Sara, la Yaiza, el Bruno i jo
Un moment de la
cerimònia d'inauguració

Amb això va acabar la jornada i vam tornar a l'hotel.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada