23/7/09

Expo Science International (ESI) - Tunis 2009 (I)

Avui hem viatjat fins a la capital de Tunísia per a participar en l'Expo Science International (ESI) que hi tindrà lloc.

Preparatius per a la sortida
El viatge ha estat ple d'emoció i d'alegria ja que és la primera vegada que l'Aina, la Sara i la Yaiza sortien tan lluny des del seu lloc natal, Sant Boi. Ens va acompanyar el guanyador de la categoria C, el Ferran, amb el seu treball sobre levitació magnètica. Hem de donar les gràcies al seu ajuntament ja que hem rebut una beca que cobreix la majoria del cost del desplaçament, unica cosa no inclosa en la participació. A més com a tutor, també la meva funció és de representant de MAGMA.

Vam arribar a l'aeroport de Tunís a mig matí, amb una calor impressionant, en comparació amb Barcelona. Allà ens vam trobar amb d'altres participants de l'ESI, alguns d'ells coneguts per mi. El retrobament va ser molt emotiu també. El bus ens va portar directament al lloc on es feia l'esdeveniment, a la Cité des Sciences de Tunis (CST), un espai espectacular a les afores de la capital. Allà vam esperar a que obressin les portes i cap a les 16 h vam començar a muntar els pòsters.

Arribada a l'aeroport de Tunís Vista general de la CST Cartell de benvinguda

Muntatge de l'estand Muntatge de l'estand

Arribada a l'hotel Foto de grup:
Aina, Yaiza, Sara, Ivan i Bruno

Vam sortir d'allà cap a les 19 h i vam anar a l'espai on estàvem allotjats, una mena d'hotel-paradís molt espectacular, amb piscina, jardi... Vaja, un oasi enmig del desert!!

Demà comença la fira!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada