25/7/09

Expo Science International (ESI) - Tunis 2009 (III)

Avui ha estat un dia especial per a les noies...

El dia ha començat com sempre, amb molta calor. Després d'esmorzar, l'autocar ens ha portat a la CST per començar les exhibicions dels projectes cap a les 10 h del matí. A mig matí ha arribat la gran noticia per a l'Aina, la Sara i la Yaiza: la visita dels seus familiars. Durant tot el matí, han estat visitant i alegrant la jornada i han vist com funciona una ExpoScience.

Plaça a la CST Un moment de descans Atenent una visitant Explicant el projecte

Hem dinat a la mateixa fira i després, a primera hora de la tarda s'han anat a fer turisme, mentre nosaltres estàvem a la fira fins les 16 h, final de la jornada i tornada a l'hotel. Es manté el problema d'algunes de les anteriors edicions, tant de les ESE com de les ESI: la poca assistència de visitants.

Vista general de la fira Atenent als visitants Explicant el projecte a una visitant

La tornada a l'hotel va implicar tenir temps lliure, moment que es va aprofitar a fer un bany i una estada important, temporalment parlant, a la piscina de l'hotel.

Després de sopar teníem una activitat cultural. Vam visitar l'antic amfiteatre de Cartago on es feia un festival internacional de música. Va ser una activitat magnífica en un espai espectacular. En aquest moment haig d'agrair la companyia de la nostra voluntària-acompanyant de l'organització, la Sameh, que s'està comportant magnífament amb nosaltres.

Cartell de benvinguda al festival Vista general del recinte L'Ivan, l'Aina, la Sara,
la Yaiza, la Sameh i jo

Finalment, ja cap a les 23 h, vam tornar a l'hotel, havent-hi passat una nova jornada de l'ESI.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada