12/7/03

Expo Science International - Moscou 2003 (I)

Avui ens desplacem a  Moscou des de Barcelona. La representació catalana, formada per quatre treballs provinents de la passada Exporecerca Jove, hem sortit aquest matí des de l'aeroport.

Durant aquests propers dies us aniré escrivint uns resums dels esdeveniments que vagin succeint al llarg d'aquest temps. Esperò que us agradi.

El viatge ha durat unes 3 hores, encara que l'arribada ha estat el moment més caòtic, donat que es va acumular moltíssima gent i, a més, la revisió exhaustiva dels passaports i visats per parts dels policies russos ho feia tot més lent. A més, ens van demanar explicacions per alguns materials que portaven pels estands.

Un moment de la inauguració de l'ESI
Bé... després d'aquesta anècdota ens vam dirigir en bus fins al lloc de l'allotjament. Era com una mena de residència una mica senzilla, d'estil comunista... res més a dir.

Per la tarda es va fer la inauguració en l'espai on es feia la fira, una mena de fira com la de Barcelona, però unes quantes vegades més gran. Va ser molt lluminosa i musical; definitivament, amena.

Posteriorment, vam tenir temps lliure però vam anar a descansar ja que demà tocava muntar tot l'estand.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada