18/7/03

Expo Science International - Moscou 2003 (VI)

El temps va passant a l'ESI i avui ja arribem al darrer dia de la mostra. Ha estat una setmana que ha estat intensa però també molt amena ja que s'han combinat la pròpia presentació dels projectes amb moltíssimes activitats.

La fira va finalitzar al migdia, abans de dinar. Per la tarda, part de la delegació es va anar a preparar la seva participació a la cloenda.

Per tant, anem directament a la cerimònia de cloenda. Va començar a les 20 h, encara de día i va finalitzar a mitja nit. Va tenir com a convidat estrella el batlle de Moscou. Es va fer una entrada musical, els parlament, i novament la música amb algunes delegacions que van guardar la seva presentació a la cloenda a part de la nostra, com la de Mèxic.

L'Alba, al centre, amb la delegació mexicana
abans de la cloenda
L'arribada de les ballarines a una de les explanades del VVC, representades entre d'altres per l'Alba, va ser un espectacle. Les fotos entre delegacions es feien a dojo. Van ser moments divertits.

Una de les altres sorpreses que ens esperava és la projecció, en les pantalles gegants exteriors, d'algunes de les imatges de la ESI. Entre nosaltres va haver un moment d'emoció quan va sortir, en primer pla, l'Alba durant una entrevista que van fer i que va servir també per fer aquest record, que va ser repartit entre totes les delegacions al final de l'acte.

Primer van actuar algunes delegación, posteriorment Mèxic i després nosaltres. La delegació va començar un ball "per sevillanas" amb la mirada atenta de la resta.

Seguidament va haver un concert final de festa i uns focs d'artifici espectaculars.

La Cristina (esquerra) i l'Alba (dreta)
durant la seva actuació
a la cloenda de l'ESI
Concert final


Adéu Moscou 2003!!! Benviguda Dresde 2004!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada