15/7/03

Expo Science International - Moscou 2003 (IV)

Avui és el dia central de l'ESI. El mecanisme segueix sent el mateix, amb una activitat frenètica de presentacions i de públic. Aquest últim ha estat el protagonista en la jornada d'avui.

Posteriorment, per la tarda vam fer dues sortides. La primera, a la casa museu Kurtxatov, i la segona, ja a la tarda nit, al circ.

Però comencem pel principi. Hem tingut un esdeveniment desgraciat, ja que ens van robar l'ordinador que teníem, el portàtil, amb la qual cosa no vam poder continuar la resta de les jornades fent presentacions amb el projector. Ens vam queixar a l'organització, però amb la sorpresa que durant els dies que havien passat, s'havia robat un total de sis ordinadors, entre portàtils i PC. Resulta que l'entrada estava controlada per arcs detectors de metalls, però no la sortida. Resultats, els lladres podrien endur-se coses sense problemes. Que és el que ens va passar. Per tant, les noves presentacions que va fer l'Alba van ser, per així dir-ho, més "manuals", més "clàssiques".

A mig matí, en canvi, vaig rebre una molt agradable notícia: la visita de la meva família que, aprofitant que jo estava "treballant", ells van venir de vacances i em van visitar. Els vaig ensenyar tot el recinte i van continuar la seva visita. Va ser un acte molt emotiu.

Un moment de la visita al museu
Una vegada que es va acabar la jornada, vam agafar el bus corresponent i vam anar a la Casa-Museu Kurtxatov, relacionada amb el món de la física i de l'energia nuclear. No vam anar a l'Institut ja que es necessita un permís especial. Allà vam esperar que ens obrissin i mentre passava això, es tractava de mirar els magnífcs jardins que la casa tenia. La visita va durar unes dues hores. Es va fer en anglès i l'Alba feia de traductora "oficial".

A continuació, ja per la tarda avançada vam anar a un dels espectacles que més ganes teníem quan vam arribar a la fira, i pel seu prestigi: el circ. No era dels grans circs, més aviat familiar, però va ser entretingut durant les dues hores que també va durar. No es podrien fer fotos, però alguna instantània era obligatòria pel record.

Una imatge del circ Foto de grup a la
sortida del circ


Ja, cap al final del dia, vam tornar als nostres llocs d'allotjament. Ja quedava menys per preparar la "Nit de les Delegacions". Quina sorpresa ens vindria?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada