21/11/12

Assessoraments a la SI Dosrius (II)

Durant un parell d'hores del matí he fet una nova sessió d'asessorament a la SI Dosrius.

He començat a treballar amb el grup d'Aula Oberta, amb l'agradable sorpresa que ja tenen els permisos de l'Ajuntament de Dosrius per començar la construcció de la pista de salt de llargada. D'altra banda, de cara a millorar el seguiment d'aquest projecte, s'ha decidit la creació d'un correu electrònic específic per a l'AO. S'ha comentat que la part teòrica del mateix s'hauria de tenir finalitzada aquest mes de novembre per fer el seguiment més adequat de les obres en la part experimental. Aquest funcionament s'ha comentat, posteriorment, a direcció que ha donat el seu vistiplau.

Posteriorment, ha visitat al grup de Robòtica de 4t de l'ESO per veure com tenen el projecte i ensenyar-los posteriorment com es fa una introducció. Justament, han arribat els materials per a la construcció dels robots, han fet el seguiment de les peces i la seva funció. Finalment, he mostrat un model d'introducció amb les seves parts, explicacions que han estat apuntades en els quaderns de bitàcora (blocs) que estan fent del projecte.

Cap a les 10:45 h s'ha finalitzat aquesta sessió. S'ha programat una nova per al 5 o 12 de decembre, data a confirmar per les dues parts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada